Göteborg

Letar du efter ett jobb där du under trygga anställningsförhållanden får utveckla din servicekänsla i ett varierande och självständigt arbete hos Göteborgs nöjdaste företagskunder? Sök jobb hos oss på Bohus! Här blir du väl omhändertagen och en del av vår fantastiska serviceorganisation med fler än 550 duktiga kollegor. Bohus uppdrag är att på bästa sätt serva våra kunder och det gör vi med allt från städ- och vaktmästeritjänster till uthyrning av kaffemaskiner och fruktleveranser. Bli en del av vårt härliga servicegäng och sök jobb inom lokalvård redan idag! 

Som lokalvårdare arbetar du självständigt enligt schema hos våra företagskunder. I jobbet ingår daglig städning, skötsel av kaffemaskiner, beställning av material och såklart kontakt med våra trevliga kunder. Du ansvarar också för att våra utrymmen hos kund, så som städrum och städvagn, alltid representerar Bohus på bästa sätt.  

Som ny på jobbet kommer du att få en introduktion i arbetet hos aktuella kunder men också gå våra internutbildningar. Där får du lära dig om allt från städning och service till hur vi arbetar med kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Allt för att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt och känna dig trygg som anställd hos oss.

Just nu söker vi dig som önskar jobba på något av våra distrikt i Göteborg. Denna tjänst passar dig som vill arbeta heltid, måndag till fredag med start 06.00. Du kommer att arbeta hos flera av våra företagskunder och du samarbetar tätt med både chef och assistent på distriktet

Vår kandidat

Din servicekänsla är det viktigaste i vår leverans. Vi ska utföra våra arbetsuppgifter på bästa sätt men ditt bemötande är alltid viktigast. Du har många kundkontakter och måste vara uppmärksam på kundernas behov och alltid servicemedveten – inte minst när arbetet kräver snabba förändringar och problemlösning. Vi tror även att du är flexibel, noggrann och att du kan strukturera ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt.

Krav för den aktuella tjänsten

  • Arbete hos företagskunder i Göteborg med omnejd
  • Arbetstiden är upplagd på vardagar, mån-fre med start 06.00 varje morgon
  • Du förstår och kan göra dig förstådd på svenska.
  • Meriterande med erfarenhet av yrkesmässig städning och/eller annat servicearbete

Vid frågor är du välkommen att kontakta personalassistent Cassandra Möller på e-post Cassandra.moller@bohus.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser framemot din ansökan så vänta inte med att söka!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/26
Kontakt
  • Cassandra Möller, 0709-460166
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-12

Tillbaka till lediga jobb