Göteborg

Bohus uppdrag är att på bästa sätt serva våra företagskunder och detta gör vi i form av allt från städ- och vaktmästeritjänster till uthyrning av kaffemaskiner och fruktleveranser. Vill du hjälpa oss i detta roliga arbete genom att leverera och säkra upp servicen på ett av våra  distrikt? Bohus växer stadigt och vi söker därför kontinuerligt personer som vill utvecklas och ta lite mer ansvar i arbetet. Läs mer om tjänsten som assistent nedan och anmäl ditt intresse tills oss redan idag eller hör av dig vid frågor! 

Bohus har 17 städdistrikt i Göteborg med omnejd samt i Alingsås och Borås. Varje distrikt drivs av en distriktschef och till sin hjälp har distriktschefen en assisterande arbetsledare. Assistenten fungerar som distriktschefens ”högra hand” och är en viktig del för att den dagliga driften på distriktet skall fungera på bästa sätt. I assistentrollen får man utveckla både sitt ledarskap och sin servicekänsla och dessutom den stora förmånen att jobba tillsammans med våra fantastiska lokalvårdare och företagskunder!

Arbetsuppgifter
Som assisterande arbetsledare säkerställer du tillsammans med distriktschefen att den dagliga driften på lokalvårdsdistriktet fungerar. Du hoppar själv in och städar och täcker upp vid frånvaro på distriktet och hjälper till där det behövs. Genom kontakt med personal och kunder ser du till att standarden på kvalitet och service efterlevs genom att introducera och följa upp både befintlig och nyanställd personal. Du ansvarar också för beställningar och administration av material och nycklar. I den här rollen får du utveckla ditt bemötande mot både kunder och personal med stora möjligheter att påverka utvecklingen av distriktet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av lokalvård. Det är meriterande om du också har erfarenhet av arbetsledning med det är inget krav. Då du kommer vara en förebild för personalen ute på distriktet är det viktigaste av allt att du älskar service och är ansvarstagande. Du är givetvis också positiv och får och energi och trivs som bäst när du vet att personalen trivs och vi tillsammans kan leverera god service till kunderna! 

Vidare ställer arbetet krav på såväl noggrannhet som effektivitet samt att du är lyhörd för kundernas behov. Det är viktigt att du, både för din egen och andras trygghet, kan göra dig förstådd i kontakt med andra samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Som person är du flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Då bilkörning är en del av det dagliga arbetet måste du ha B-körkort för att vara aktuell för tjänsten. Du kommer att ha en Bohusbil att använda i tjänsten och det kan, beroende på vart du bor, också vara möjligt att köra bilen till/från arbetet. 

Krav för tjänsten
- B-körkort
- Tidigare erfarenhet av lokalvård
- Goda kunskaper i svenska – både i tal och skrift
- Att du är serviceinriktad, effektiv och noggrann
- Att du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp

Villkor
Vi har aktuella assistentvakanser men söker också personer som vill utvecklas på sikt. Kanske jobbar du redan på Bohus/i städbranschen och vill veta mer om tjänsten? Tveka inte att höra av dig vid frågor. Bohus har kollektivavtal och erbjuder alla anställda ett förmånligt friskvårdsbidrag och dessutom Göteborgs bästa kaffe på jobbet!

Arbetstiden är på heltid, måndag-fredag, kl 06.00-15.00 och placeringen är på något av våra städdistrikt i Göteborgsområdet. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/21
Kontakt
  • Sofi Brandt, 031-3887123
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Return to job vacancies