Ta chansen och jobba som ekonomiassistent på ett välskött och växande serviceföretag där personalen värdesätts som vår viktigaste resurs. Nu söker vi dig som vill bli en del av vår erfarna ekonomiavdelning. Låter det här som en spännande möjlighet? Kanske är du snart i mål med din utbildning inom ekonomi eller är redo för en ny jobbutmaning? Varmt välkommen med din ansökan.

Bohus är ett stabilt bolag med stark företagskultur och hos oss är kunden alltid i fokus. Vi är göteborgsledande inom företagsservice och erbjuder tjänster och lösningar inom städ, kaffe, vaktmästeri, kontorsmaskiner, kontorsmaterial, växter och frukt. Bohus ingår i en koncern med totalt sex bolag och tillsammans med dina hjälpsamma kollegor på avdelningen och ett nära samarbete med ekonomichefen sköter ni hela koncernens ekonomiska redovisning.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent är din huvuduppgift att sköta bolagets leverantörsreskontra och tillsammans med en kollega har du hand om hela flödet från ankomstregistrering till stängning varje månad.

Förutom leverantörsreskontra kommer du även arbeta med:

- Fakturering och kreditering av kundfakturor
- Löpande bokföring för ett av våra mindre bolag
- Stötta ekonomichef med diverse arbetsuppgifter – exempelvis fakturering mellan våra olika bolag samt bokslut 
- Besvara avtals- och fakturafrågor från kollegor och kunder
-  Säsongsanpassade arbetsuppgifter – arbete med årlig prishöjning, semesterkrediteringar m.m.
- Kvalitetssäkra interna rutiner samt vara insatt i övriga arbetsuppgifter på avdelningen 
- Hålla dig uppdaterad kring lagar och regler inom ekonomiområdet

Kvalifikationer

- Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning – meriterande med erfarenhet av liknande arbete
- God förståelse för företagsekonomi och sambandet mellan redovisningens olika delar
- Kunskap och god förståelse för affärssystem – meriterande med erfarenhet av Pyramid
- Goda kunskaper i MS Office
- Flytande svenska- tal och skrift
- Goda kunskaper i engelska- tal och skrift

Egenskaper och förmågor
I din roll har du många kontaktytor och jobbar nära vår driftsorganisation. Vi tror därför att du gillar att bygga relationer med människor och trivs i en kultur som präglas av prestigelöshet och närhet till skratt. Som person är du strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Vidare ser vi självklart att du har ett stort intresse för ekonomi, är serviceinriktad och vill utvecklas i takt med vårt växande bolag.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning. Tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Du utgår från vårat trevliga huvudkontor på Exportgatan som du enkelt tar dig till med kollektivtrafik, bil eller cykel. Bohus är ett kollektivavtalsbundet företag vilket betyder att du som anställd kan vara säker på att din anställning innefattar de förmåner och försäkringar som en trygg anställning ska innebära. Vi erbjuder dessutom alla anställda friskvårdsbidrag och stans bästa kaffe på jobbet!

Då du blir en viktig del i vårt team och vår organisation lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi gör löpande urval, så vänta inte med din ansökan! Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till cassandra.moller@bohus.se eller 0709-460166.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/23
Kontakt
  • Cassandra Möller, 0709-460166
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb