Bohus söker en ny kaffetekniker

Nu söker vi en kaffetekniker som vill vara med och utveckla Bohus kaffeavdelning. I det här jobbet får du verkligen arbeta med service. Ingen kund är nöjd när kaffemaskinen inte fungerar och med din kompetens och ditt serviceinriktade sätt ser du till att kunderna är glada och alltid har en god kopp kaffe i handen!

Vi tror att detta är en möjlighet för dig att hitta ett roligt servicejobb där du får lära dig om maskiner, service och kaffe. Om du tycker att det låter spännande kan detta vara rätt roll för dig!

Arbetsuppgifter

Som tekniker har du varierande arbetsuppgifter med målet att kunden alltid ska kunna få en god kopp kaffe. I jobbet arbetar du självständigt. Du planerar din dag efter inkommande ärenden och inbokade installationer. Tjänsten innebär mycket bilkörning och kundkontakt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att:

  • Reparera kaffemaskiner vid fel
  • Göra smakinställningar hos kunder
  • Installera och serva maskiner hos nya och befintliga kunder

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har ett intresse för kaffe och att du jobbat med service innan. Som person är du flexibel, arbetsam och positiv. Du är inte rädd för att ta i och arbeta fysiskt. Om du brinner för att få nöjda kunder är detta arbetsplatsen för dig!

Vidare ser vi att du:

  • Har körkort och god körvana
  • Behärskar både svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Har en god grundfysik
  • Har goda datorkunskaper

Du kommer att ha duktiga kollegor omkring dig som kan lära dig det mesta av yrket så sök om du tycker att tjänsten verkar intressant. Då det ibland krävs snabba lösningar på plats ser vi att du är händig och tar initiativ. Till den här rollen tror vi att det viktigaste är att du är rätt person och att du har rätt inställning till jobbet!

Om tjänsten

Tjänsten är en provanställning med avsikt att övergå i en tillsvidareanställning. I jobbet kör du en Bohusbil som du även kan använda privat. Tillträde önskas i början av våren eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan direkt!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim./v.
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/50
Kontakt
  • Sofi Brandt, 031-3887123
Publicerat 2018-12-07
Sista ansökningsdag 2019-01-13

Tillbaka till lediga jobb