Göteborg

Beskrivning
Nu söker vi en duktig lokalvårdare för en heltidstjänst på vår specialavdelning i Göteborg. Tjänsten kommer främst innefatta hemstäd runt om i Göteborg hos våra fasta kunder. I tjänsten kör du en av våra bilar för att ta dig runt till de olika uppdragen. Jobbet är varierande där ingen dag är den andra lik. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag, start mellan 07.00-08.00.

Arbetsuppgifter
Du kommer framförallt att arbeta med hemstädning hos ett par olika kunder. Vid behov hjälper du också till på andra uppdrag inom avdelningen, t.ex. vid storstädsuppdrag. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalité. För att lyckas tror vi att du är noggrann och gillar att arbeta i ett högt tempo där du själv får vara med och planera ditt eget arbete.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har viss erfarenhet av städbranschen sen innan, gärna med hemstäd, alternativt erfarenhet av jobb inom ett annat serviceyrke. Du kan kommunicera bra på svenska och är flexibel. Att du kan arbeta självständigt och är mån om att göra ett bra jobb är viktigt för att du ska trivas hos oss. Du tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda!

För tillfället söker vi dig med körkort, detta är ett krav eftersom jobbet kräver att du använder en av våra bilar för att ta dig till våra kunder.

Villkor
Tjänsten är en heltidstjänst på 40 timmar i veckan. Anställningen är en 6 månaders provanställning med avsikt att övergå i en tillsvidareanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim./ v.
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/16
Kontakt
  • Malin Rossen, 031-388 71 23
Publicerat 2019-07-10
Sista ansökningsdag 2019-08-11

Tillbaka till lediga jobb